Tableta Asus FonePad HD 7 ME175CG-1B003A

     Tableta Asus FonePad HD 7 este de o buna vreme probabil cea mai vanduta tableta 3G cu functie de GSM (telefonie),Busola si GPS.

    Se afla in topul vanzarilor pentru tablete de buget fiind caracterizata drept o tableta performanta cu 3G si cu un raport calitate pret foarte bun.
Aceasta este ideala atat in concediu cat si city-life si poate fi folosita atat ca o tableta multimedia si office dar si ca orientare turistica sau navigatie + telefonie mobila.

Este o tableta destul de usoara, placuta la atingere si materiale de constructie destul de bine finisate.
Are un display de 7″ cu o luminozitate foarte buna si destul de utila la exterior. Culorile sunt vii si placute.
Foarte interesant la aceasta este ca poate fi folosita chiar si la drumetii montane. Are integrat o busola care poate fi foarte utila si cu putina ambitie poti gasii aplicatia perfecta pentru mai toate traseele montane din romania cu detalii, marcaje si diferente de nivel direct pe harta. Sau… o poti folosi pur si simplu pe masina pe post de GPS.
Tableta se misca destul de bine si pe partea de jocuri. Nu exceleaza la ultimele noutati in materie de jocuri cu grafica avansata dar, nici nu se da batuta usor.
Procesorul de la Intel, un Dual-Core Z2520 ce vine cu o frecventa de 1.20GHz este ajutat de un Chipset video Power VR SGX544MP2 iar pe partea de multitasking memoria de 1GB nu ne obliga sa stam mereu in task-manager sa oprim din aplicatiile ce ruleaza in fundal.
8GB spatiu de stocare cu posibilitate de adaugare micro sd 32GB este mai mult decat necesar pentru muzica poze filme etc.

3G-ul merge foarte bine! Chiar si cu cartela Digi sa miscat foarte bine chiar si in tren extra-urban si in miscare. Nu isi pierde semnalul si nici nu se incalzeste prea tare. Bateria are 3910 mAh ceea ce este foarte bine! Undeva la 10ore de lucru sau 6 cu 3G si GPS. Camera din spate este un 5Mp ce ofera o fotografie decenta la nevoie iar fata este un 1.2Mp ceea ce este destul de ok.
Aceasta vine cu versiune 4.2 Jelly Bean de la Android.
Pot spune ca este o tableta mai mult decat acceptabila pentru pretul acesteia. Functiile oferite si constructia acesteia cat si design si calitate este cu mult peste pretul ei.
Este tableta tuturor utilizatorilor atat multimedia cat si office dar si celor ce vor sa fie in permanenta conectati online sau chiar si celor pasionati de aventura si escapade in natura.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s