Tableta Lenovo IdeaPad A7-10

Relativ noua pe piata din Romania, Tableta Lenovo IdeaPad A7-10 are probabil cel mai bun raport calitate pret/brand.
Daca pana nu de mult o tableta buna insemna un buget de peste 500ron acum, acest aspect este tot mai des intalnit.Tableta vine cu un display de 7″ ideal pe partea de portabilitate dar, si cu un design destul de minimalist. Ramele sunt destul de inguste exact atat cat trebuie sa o poti tine intr-o singura mana. Materialele de constructie sunt in mare parte plastic dar, aceasta vine cu un finisaj placut la atingere si destul de robusta.
Aceasta se preteaza perfect pentru cine doreste o tableta day to day use la un pret decent.
Internet, Mail, Office, Multimedia dar si Gaming intr-o anumita masura. Spun intr-o anumita masura deoarece nu este o tableta pentru un gaming de inalta performanta sau aplicatii grafice mai complexe.
“Jucaria” vine in dotare cu un procesor Quad-Core 1.30GHz mai exact un MTK8127 care este mai mult decat necesar pentru o utilizare day to day.
Pe parte de MultiTask-ing este ajutata de o memorie Ram de 1024MB DDR3
Ecranul este IPS si pot sa spun ca se vede destul de bine pentru rezolutia de 1024×600 atat in indoor cat si outdoor.

Camera Web este VGA, din pacate si singura, ne fiind dotata si cu o camera pe spate aspect des intalnit la tabletele de buget. De asemenea si lipsa slotului pentru cartela SIM (3G).

De laudat este insa autonomia mare de pana la 7h de navigare WEB chiar daca multi spun pana la 8 ore, testata este undeva la 7h ceea ce este cu 3 ore mai mult decat o tableta de buget gen Allwiew Seriox etc.

La partea de stocare aceasta vine cu 8GB dar aveti posibilitatea de a pune un MicroSD de pana la 32GB ideal pentru filme sau desene la copii dar, si albume de muzica sau poze.
Per total Tableta Lenovo IdeaPad A7-10 are un raport calitate pret bun, care vine cu specificatii mai mult decat decente pentru utilizarea de zi cu zi dar si un design placut.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s