Criterii alegere TV in functie de Brand.

Piata din Romania este in momentul de fata acaparata de 4 mari producatori de TV.

Acestia fiind: Sony, Samsung, LG si Philips.

Fiecare dintre cei in cauza au cate un atu. Deci, trebuie fiecare dintre noi sa stim ce vrem mai mult de la un TV fie ca este Smart, 3D sau doar LED.
Sony: Compania a pus din totdeauna accent pe imagine si calitate. Deci daca vrei un TV cu o imagine curata clara si naturala algi Sony. Acestia in schimb nu au investit foarte mult pe parte de SmartTV de aceea, daca vrei si un Smart trebuie sa sti ca este putin lent la partea de aplicatii insa isi face treaba bine si sigur. Avantajul, mai nou, este faptul ca daca esti utilizator de Android sau IOS Sony vine gratuit cu o aplicatie SmartRemote pentru toate TV-urile cu wifi inclus. Aplicatia te ajuta cu un virtual TouchPad si un qwerty, direct pe telefon care face de doua ori mai mult decat orice telecomanda Smart. 3D-ul este curat cu o profunzime buna si mai noile modele vin si cu un 3D pasiv (mult mai sanatos)

Samsung: Sau, regele Smart-ului este pe departe cel mai avansat atat la soft-ul Smart cat si procesor. Vine cu o multitudine de functii, apicatii si senzori. Design-ul este unul placut si multe dintre modele vin cu insertii de sticla sau aluminiu pe rama. Imaginea este ceva mai vie decat la Sony sau, mai contrastata. Pentru cine vrea un Smart performant dar si culorile mai vii, Samsung este alegerea portivita.

LG: In ultimii ani LG sa ridicat foarte mult pe piata din romania atat la design, cat si la imagine,  Smart si 3D. Sunt televizoare bune dar nu pot sa spun ca exceleaza la imagine precum Sony sau la Smart precum Samsung. In schimb majoritatea televizoarelor LG 3D vin la un pret foarte bun pe piata si toate sunt 3D pasiv. LG este un tv bun, ieftin in raport cu concurenta si cu un 3D si design foarte bun.

Philips: In ultimii ani Philips a intrat pe piata din Romania cu televizoare de buget. Acestia sunt cu mult sub pretul din concurenta dar au si un mare minus. Partea de procesor, cat si softul in sine la mai toate smartTV-urile Philips este foarte lenta. Destul de lenta incat poate deveni deranjant.
Philips este un TV bun la imagine (asemanator Sony) si este ideal pentru cine doreste doar un LED TV cu o calitate a imagini buna dar, fata smart.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s