GoPro Hero3 Black Edition

Prima data cand am utilizat aceasta camera a fost la o coborare destrul de agresiva cu bicicleta printr-o padure. Sincer nu ma asteptam sa inteleg ceva din filmare deoarece cantitatea de vibratii si diferentele de lumina umbra/soare erau foarte mari foarte si mi se partea greu pentru o camera sa faca ceva in astfel de situatie. 
Filmulete pe net am tot vazut dar, pana nu am vazut propria filmare am fost sceptic.
Camera este pur si simplu incredibila pentru cat de mica este si ceea ce stie sa faca dar si rezistenta acesteia, sa nu mai vorbim de gama foarte vasta de accesorii pt aceasta.

GoPro Hero3 Black Edition a fost cu siguranta cea mai versatila camera video de acțiune si cu siguranta cea mai ravnita de toti practicantii sporturilor extreme si nu numai. Aceasta a fost înlocuită de curand cu GoPro Hero4 care a introdus 4K / 30 fps video insa putin mai slabuta la baterie.
Hero3 Black Edition este inca disponibil in magazinele din romania  GoPro Hero.
Black edition 3 vine cu o autonomie de 90min in filmare la rezolutie maxima spre deosebire de Hero 4 care in 4k scade undeva la 60min.

În primul rând, și probabil cel mai important, este diferența în dimensiunile senzorului între cele trei camere: Hero3.Black Edition are cea mai mare senzor, la 1 / 2,3 inci, aici GoPro susține că se prezinta mai bine în lumină scăzută. Black Edition este, de asemenea, capabil de a lua fotografii de 12 megapixeli.
 Black Edition poate înregistra, de asemenea, video 1080p la 60fps, și video 720p la 100FPS în cazul în care doriți să faceti slow motion. Acesta susține, de asemenea 4K cinema video la 12fps, dar nu stiu cat de util este in prezent acest format.

Hero3 este bine conceput si destul de ușor de utilizat. Butonul din față care porneste aparatul și cu ajutorul caruia poti naviga prin diferite meniuri de pe ecranul LCD, în timp ce butonul de sus selectează opțiunile în meniuri și începe înregistrarea. În timp ce camera video este pe înregistrare,doua LED-uri clipesc unul pe parte din fata si unul pe spate astfel încât să sti întotdeauna când camera filmeaza. Singurul lucru care personal nu imi place este clapeta de plastic care acoperă partea de conectivitate micro-usb, micro-hdmi si slot micro-sd, aceasta este foarte mica si poate fi pierduta mai usor decat o piesa LEGO.
Consider camera ideala pentru toti pasionatii de orice tip de sport sau chiar si pentru distractiile de la piscina sau scuba. Pe langa toate cele, GoProHero poate fi utilizata si pe post de camera auto avand posibilitatea de alimentare la bricheta iar calitatea acesteia la filmare depeseste orice camera auto existenta pe piata.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s