Samsung 32H5030

Samsung 32H5030 este un model 2014 care vine imbunatatit nu doar pe partea de Hardwere ci si pe parte de design unde piata, aparent este foarte pretentioasa. Cu rame inguste, sub 2cm si finisaje cu aspect metalic in parte de jos dar, si placut la atingere materialele folosite fiind unele de calitate. 

Sunetul este si el unul foarte bun datorita celor doua difuzoare de 2 x 10W care datorita incintelor au si un bass destul de placut, chiar daca nu este un sistem audio predefint acesta te multumeste in cazul in care vrei sa vezi un videoclip Full HD sau te uiti la un film de acctiune cu prietenii. Pe langa toate acesta vine si cu un Auto Volume Lever care te scapa de sperieturi atunci cand intra o reclama in mijlocul filmului la un volum de doua ori mai mare.


Diagonala de 81cm este  una des intalnita si in general este diagonala televizorului de sufragerie la bloc sau de camera unde distanta optina de vizualizare este de trei ori diagonala acestuia respectiv 2,5m / 3m.

Pe langa cele spuse, acesta are si un unghi de vizualizare foarte bun astfel incat chiar si daca stai pe fotoliul din margine imaginea ramane clara si neintunecata.


Acesta are in dotare un tuner digital de mare ajutor datoita mai faptului ca mai toti furnizorii de televiziune au semnal digital. Pe langa acestea are un mediaplayer integrat asa ca daca ai un film pe pc descarcat la rezolutie 1080p si un memory stick la indemana te scapa de conectarea pc-ului la tv si de cabluri aditionale.

Este televizorul ideal cu rezolutie Full HD pentru cei ce  doresc un televizor simplu, non Smart si la un pret decent raportat la o calitate buna.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s