Lenovo Z50-70 – design elegant, ecran Full HD si performanta intr-un pachet atractiv

Lenovo Z50-70 are unul dintre cele mai incitante preturi avand in vedere configuratia primita, oferind in acelasi timp un design elegant, subtire si o constructie buna.
Carcasa latopului este confectionata dintr-un material plastic, cu aspect laminat, in timp ce capacul ecranului este realizat din aluminiu. Imbinarile sunt bine realizate, laptopul avand un design elegant, cu linii drepte si colturi usor rotunjite. Greutatea este de doar 2.4kg, iar laptopul masoara 25mm in cel mai gros punct.
Ecranul are o diagonala de 15.6″, cu o rezolutie 1920x1080p Full HD si o suprafata lucioasa, pentru a nu distorsiona culorile afisate. Contrastul se incadreaza in standarde, avand o valoare de aproximativ 550:1. Toate acestea se traduc printr-o imagine vie, clara, cu unghiuri bune de vizualizare.
Procesorul este un Intel Core i7 4510U, destinat unui consum mic cu pastrarea performantelor, frecventa maxima de lucru ajungand la 3.1GHz. Ajutat de cei 8GB RAM DDR3 la 1600MHz si de placa video dedicata nVidia GT 840M cu 2GB memorie, laptopul are un potential excelent, fiind capabil sa ruleze atat jocuri actuale, cu detalii medii sau chiar mai bune, cat si programe de editare foto / video, daca nivelul de lucru nu este extrem de avansat. HDD-ul este de tip Solid State Hybrid, avand un hard-disk conventional de 1TB, la o viteza de 5400RPM, precum si un cache SSD de 8GB, pe care sistemul de operare va salva in mod automat cele mai des accesate programe, pentru a oferi un spor de viteza.
Tastatura este de tip chiclet, cu taste antistropi bine spatiate, ce ofera o cursa scurta si un feedback bun, fiind foarte buna pentru cei ce vor scrie mult pe laptop. Touchpad-ul este de dimensiuni generoase, cu suport multi-touch si butoanele de click separate, pentru un raspuns cat mai bun. Sistemul de sunet este de tip Stereo, folosind tehnologia Dolby Advanced Audio pentru a oferi o sonorizare buna, insa departe de a fi spectaculoasa.

Pe partea de conectivitate, regasim un port HDMI, doua porturi USB 2.0 si unul USB 3.0, alaturi de iesirea audio de tip Combo si mufa RJ-45 pentru conectarea la retea, prin cablu, cu standarde 10/100/1000, compatibila cu abonamente de tip Gigabit. Placa de retea wireless este de tip 802.11 ac (suportand si b/g/n), asadar una extrem de bun, ce ofera si BlueTooth 4.0. Bateria ofera 4 celule, cu o putere totala de 41Wh, oferind o autonomie de aproape 5 ore in regim office si in jur de 3 ore de redat continut HD.

In concluzie, Lenovo Z50-70 reuseste sa cucereasca prin pretul atractiv, configuratia puternica, designul elegant si greutatea redusa, fiind o alegere numai buna pentru cei ce doresc un laptop pentru treburile de zi cu zi, cabil si pentru sesiune de gaming.

Pentru mai multe informatii cu privire la criteriile de alegere, consultati Ghidul complet de alegere al unui laptop.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s