Android, Windows Phone sau iOS? (Partea II)

Windows Phone este unul din cele mai noi sisteme de operare existente pe piata atat pentru tablete cat si telefoane. Windows Phone este dezvoltat de Microsoft pentru dispozitivele create de catre acestia.
Windows Phone este unul din cele mai simpliste si personalizabile sisteme de operare de la ora actuala, acesta ofera un design simplist interfata find alcatuite din patrate si dreptunghiuri de diverse culori. Marimea acestor forme poate fi modificata dupa bunul plac, dar si culorea lor. Dupa cum am spus interfata este destul de simpla find alcatuita din doua ferestre, prima fereastra in care regasim scurtaturi catre aplicatile pe care ni le dorim iar in cea de a doua fereastra regasim lista cu toate aplicatile pe care le avem instalate.
Avantajele sistemului de operare Windows sunt multe, incepand cu stabilitatea oferita de catre acesta. Find un sistem de operare dezvoltat doar de catre Windows vom avea aceasi stabilitate si performanta a sistemului indiferent de modelul deviceului pe care il alegem. Un alt avantaj este compatibilitatea cu marea majoritate a gadgeturior de pe piata si dezvoltarea continua.
Dezavantajul este ca Windows Phone este inca un sistem considerat nou aparut iar numarul de aplicatii din magazinul acestuia nu este cel mai diversificat.
Va invit sa cititi si cea de a treia parte a articolului unde vom discuta despre iOS.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s