Samsung 32H5303 – unul din cele mai ieftine SmartTV-uri

Televizorul de la Samsung 32H5303 avand o diagonala de 80cm este unul din cele mai bune televizoare smart tv facand raportul calitate-pret. Avand un design placut, cu o rama de maxim 2cm, de culoare neagra se integreaza perfect in orice parte a casei.
Acest model beneficiaza de functia Wide Color Enhancer Plus de la Samsung care mareste calitatea imaginilor si ne arata si detaliile ascunse. Pe langa aceasta functie beneficiem si de panoul pe 100Hz (Hertzi) care ne scapa de efectul de ,,umbre” in momentul in care vizionam imagini in continua miscare.
Din punct de vedere audio beneficiaza de doua boxe cu o putere de iesire de 2 x 10 W avand posibilitatea de a reda orice format audio.
Conectivitatea este una dezvoltata avand Slot CI+, doua sloturi de HDMI si doua de USB cu posibilitate de redare a filmelor, muzica si fotografie.
Platforma SmartTV oferita de catre Samsung ne ofera posibilitatea de acces la browser dar si la sute de aplicatii prin RJ-45. Acest model este Wi-Fi Ready ceea ce inseamna ca NU se poate conecta la o retea wireless decat cu ajutorul unui accesoriu separat.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor. 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s