Samsung 40H5500 – Smart TV accesibil pe 100Hz

Samsung este unul din cele mai puternice branduri de pe piata televizoarelor avand o gama variata de televizoare, atat HD cat si Full HD. In acest articol vom discuta despre modelul 40H5500, un model cu o dimensiune medie la un pret accesibil.
Modelul Smart LED Samsung UE40H5500, 101 cm, Full HD ofera atat calitate a imaginii cat si sunet. Datorita ecranului Full HD puteti urmari imagini la calitate superioara la o rezolutie de maxim 1920 x 1080.
Culorile televizorului sunt usor supra-expuse dar acest lucru se poate rezolva foarte usor din setarile televizorului.
Panoul televizorului ajunge la o frecventa de maxim 100 Hz, o frecventa mica dar indeajuns pentru a reda filme la calitate mare fara a avea acel efect de imagine ramasa in urma, cunoscut si ca efect de umbre.
Din punct de vedere al sunetului avem un sistem audio Down Firing cu o iesire a sunetului de maxim 2 x 10 W, suporta cu usurinta formate de genul DTS oferind o calitate a sunetului superioara.
Cand spunem Samsung TV, spunem SmartTV. Cei de la Samsung au cea mai bine dezvoltata platforma de Smart TV la ora actuala, avand un suport foarte mare de aplicatii si pentru tara noastra. Pe langa aplicatiile clasice de genul Browser, Youtube, Skype avem si aplicatii precum Seenow, Voyo, Cinemagia, Automarket sau Gândul. Avand un procesor Quad Core navigarea pe internet este una rapida si fara probleme. 40H5500 este un smart complet avand atat Wi-Fi Integrat cat si RJ-45.
Conectivitatea televizorului ne ofera slotul CI+, trei porturi HDMI, doua de USB 2.0, o iesire audio optica si o intrare scart (RGB) .
Este un televizor subtire, cu o rama la fel de subtire de culoare neagara avand in partea de jos o dunga de culoare argintie. Dimensiunile cu standul pentru masa sunt de 906.6 x 578.2 x 196.4 mm (W x H x D) iar fara stand are dimensiunea de 906.6 x 532.9 x 65.1 mm (W x H x D ). Greutatea televizorului este de aproximativ 8.6 kg.
Caracteristicile televizorului sunt promitatoare, exceleaza pe partea de Smart TV avand o platforma bine dezvoltata cu acces la sute de aplicatii, este foarte indicat celor care doresc ceva mai mult decat un simplu televizor putandu-i atasa chiar si o tastatura externa.

Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s