Samsung 40H6240, 48H6240 si 55H6240 – Televizor Smart 3D LED

Daca cautai un televizor 3D accesibil la pret dar care sa isi si faca treaba bine, seria H6240 este exact ceea ce aveai nevoie.
Find disponibil in trei marimi, 101 cm (40″), 121 cm (48″) si 138cm (55″) toate beneficiaza de aceleasi caracteristici, fiind un extraordinar televizor Smart.

Avand un procesor Quad Core si Wi-Fi Integrat este ideal si pentru navigarea pe internet, aceasta realizandu-se la viteza mare fara probleme.

Avand o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 este ideal pentru vizualizarea filmelor atat in modul 2D cat si 3D. Pe langa procesorul Quad Core care ajuta la fluiditatea sistemului beneficiem si de functia HyperReal 3D Engine pentru a ne bucura de filmele 3D la o calitate superioara. Televizorul beneficiaza de tehnologia 3D Activ si de un panou pe maxim 200Hz(hertzi) pentru a minimiza neclaritatea imaginilor in miscare.
Televizoarele sunt dotate si cu un media player integrat pentru a reda de pe USB filmele atat in format 2D cat si 3D. Suporta card CI+ avand slot disponibil dar si conectare prin HDMI.
Din pacate pachetul nu include si ochelarii acesta venind doar cu telecomanda. Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s