LG 42LB5610 – Diagonala mare la un pret accesibil

Unul din cele mai mari branduri de pe piata este LG, acesta ofera de multe ori cea mai buna si cea mai ieftina soluție cand vine vorba de alegerea unui televizor Intotdeauna am considerat LG un brand de mijloc, care are cate putin din toate, dar acel putin isi face treaba foarte bine. Nici modelul 42LB5610 nu face exceptie a ceea ce am spus mai devreme.
Un televizor cu diagonala de 107 centimetrii si o rezoluție Full HD 1920 x 1080, cu o imagine clara datorita ecranului IPS.
Marele lui avantaj este chiar acest ecran care datorita tehnologiei IPS afiseaza culori mai reale, un contrast foarte bun, dar mai ales, ofera un unghi de vizualizare foarte larg. Avand 100Hz puteți vizualiza imagini în miscare fara a avea efectul de imagine in urma cunoscut ca si “umbre”.
Din punct de vedere audio are doua boxe cu o iesire de 10 W, sunetul este destul de clar si puternic dar are un mare minus deoarece nu stie sa citeasca si formate DTS.

Un design placut, modern, avand o rama subtire de culoare gri inchis, iar suportul de masa find alcatuit din doua picioruse.

Televizorul beneficiază de slot CI+, intrari USB si HDMI dar si de un player multimedia integrat. In concluzie televizorul 42LB5610 este o alegere buna pentru cei care doresc diagonala de 107 centimetrii la un pret accesibil.

Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s