LG 32LB561B – Ecran IPS si sunet puternic

Daca esti in cautarea unui televizor de 81 de centimetrii, LG 32LB561B poate fi o alegere foarte inspirata. Avand un consum redus de energie, doar 40 W, si dimensiuni reduse 732 x 481 x 207 mm (W x H x D) este ideal pentru un dormitor sau in camerele mai micute.
Ecranul IPS pe care il are afiseaza culori reale avand un contrast foarte bun. Cel mai mare avantaj al ecranelor IPS este unghiul larg de vizualizare, ceea ce il face foarte bun de prins pe perete deoarece imaginea va fi aceasi indiferent din unghiurile din care priviti. Ecranele IPS sunt stabile, foarte rezistente la socuri si lovituri. Pe langa ecranul IPS, 32LB561B, bemeficiaza si de TRIPLE XD ENGINE o tehnologie dezvoltata de catre LG pentru imbuntatirea claritatii imaginii. Rezolutia ecranului este HD+ 1366 x 768.

Sunetul este clar si puternic, avand o iesire audio de 2 x 10 W Dolby Digital,
Intrarile din spatele televizorului sunt usor accesibile. Acesta are port USB pentru redare filme de pe un stick usb sau hard disck extern, Slot CI+ nemaiavand nevoie de un reciver spearat pentru anumite posturi si, bineinteles, portul HDMI.
Recomand LG oricarei persoane doreste sa achizitioneze un televizor simplu de 81 de centimetrii deoarece LG nu face rabat la calitate la modelele mici, si, cel putin, acest model are tot ce ii trebuie unui simplu televizor.

Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s