Samsung 32H6200 – Cel mai ieftin televizor 3D Smart

Prin modelul 32H6200 Samsung ne ofera una din cele mai ieftine dar si rentabile solutii atunci cand vine vorba de achizitionarea unui televizor 3D.
Avand o diagonala de 81 centimetrii si o rezolutie Full HD 1920 x 1080 televizorul reuseste sa afiseze o imagine destul de clara, dar nu indeajuns cat sa ii multumeasca pe cei mai pretentiosi. Are un Clear Motion Rate de 200Hz, ceea ce inseamna ca panoul de baza este pe 100Hz, destul de putin avand in vedere ca vorbim de un televizor 3D.
Pe partea de Smart TV se comporta foarte bine, Samsung a pus si pune in continuare accentul pe acest lucru. Are un procesor quad – core ceea ce inseamna ca aproape “zboara” in momentul in care navigam pe internet. Are Wi-Fi Integrat si RJ-45 deci conexiunea la internet se poate realiza fara nici o problema.
Din punct de vedere 3D, nu este chiar cel mai stralucit televizor. Avand doar 200Hz de multe ori putem observa efectul de ,,umbre”, adica acel efect de imagine ramasa in urma, imaginile de multe ori pierd din claritate cu toate ca este tehnologie 3D Activ si, teoretic, ar fi trebuit sa aibe o claritate superioara.
Niciodata nu am fost deacord cu tehnologia 3D pe ecranele mici, de 81 de centimetrii datorita faptului ca trebuie sa stai foarte aproape pentru a avea cu adevarat un efect 3D bun.
Pachetul contine doar telecomanda, deci, pentru a va bucura de 3D va trebui sa cumparati ulterior o perechi de ochelari compatibili.
Televizorul este dotat cu un player multimedia foarte bun, reuseste sa citeasca aproape toate formatele atat de sunet cat si video, are doua boxe de 10 W, sunet puternic. In spatele televizorului regasim slotul CI+, porturile HDMI, USB si SCART.
Concluzia este una usor nefavorabila pentru acest model deoarece tocmai cea ce ar trebui sa il defineasca, anume 3D-ul, nu este punctul lui forte. Sfatul meu ar fi sa mai asteptati si sa mai strangeti maxim 500 de lei iar apoi o sa va puteti bucura de un 3D cu adevarat bun la o diagonala mult mai mare, totusi, daca doriti un 3D la 80 centimetrii alternativa mai buna nu cred ca exista.

Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s