Samsung WF60F4E5W2X-masina de spalat culoare inox, slim

O optiune buna pentru cei care doresc o masina de spalat argintie, de fapt un argintiu inchis asemanator inoxului. Samsung WF60F4E5W2X pare a fi si singura alternativa optima, pentru utilizatorii care doresc si o masina de spalat rufe care sa spele bine. Si aici ma refer pe de o parte la prezenta functiei Eco Bubble, care inseamna de fapt existenta unei pompe de aer care eficientizeaza diluarea detergentului pe etapa de spalare ulterior clatirea mult mai buna decat la alte modele Samsung si pe de alta parte suprafata tamburului tratata special antiscamosare, ceea ce va face ca tesaturile sa aiba o viata mult mai lunga si sa se pastreze mai bine. 

Acest tratament poarta patentul de Dymond Drum si este un patent exculsiv Samsung, desi toti marii producatori de masini de spalat rufe au un astfel de tratament, el nu se gasesc pe modelele ieftine sau medii, ceea ce este de apreciat la producatorul coreean.

Un alt plus pe care Samsung mizeaza este rezistenta ceramica, rezistenta pe care nu se depune calcarul, insa in acest moment exista pe piata diferite solutii pentru a-l indeparta, plus acesta se depune si pe alte comnponente din masina de spalat, deci nu va exclude intru totul astfel de depuneri. In rest un panou de comanda friendly, cu multe optiuni si cu programe de spalare ce acopera toate tesaturile posibile, dintre care remarcam programul scurt si programul special pentru haine negre si foarte colorate, Perfect Black, care garanteaza pastrarea culorilor si previne decolorarea, Un top al celor mai bune masini de spalat rufe raport calitate pret il puteti citi in articolul Cea mai buna masina de spalat rufe.
In concluzie,Samsung WF60F4E5W2X este o masina buna, slim, cu adancimea de 45 cm, care se potriveste inclusiv in bucatarie, sub blat, daca utilizatorul nu are spatiu in alta parte, fiind estetica si cu un design modern. Mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a masinii de spalat puteti citi in articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.
Advertisements

One thought on “Samsung WF60F4E5W2X-masina de spalat culoare inox, slim

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s