Epson L210, Cele mai ieftine consumabile.

Epson L120 vine cu un sistem revolutionar si unic pe piata imprimantelor. Epson este singurul producator de imprimanta care vine cu sistemul CIS Continuous ink system este un sistem oficial care iti da practic posibilitatea sa iti reincarci imprimanta la tine acasa. Aceste modele vin cu niste rezervoare de cerneala pe laterala la care ai practic acces pentru reumplere. Cereneala epson se gaseste pe piata in orice magazin IT si fara dar si poate acestea au un cost individual de 30ron sticluta de cerneala C-M-Y-BK fiecare sticluta avand cantitatea de cerneala pentru a printa 3000 de pagini.

Asta inseamna cel mai mic cost de printare per pagina existent la ora actuala. 
Chiar si cel mai ieftin cartus pe cerneala care costa undeva la 45ron are cantitate de cerneala pentru a printa 300 de pagini deci va las pe voi sa faceti calculele 3000>300 pagini / 30ron>45ron
Desigur costurile acestor modele de imprimanta Epson CIS, la intrarea pe piata aveau preturi destul de de mari dar, in prezent modelele sunt variata si preturile accesibile.
Modelul L120 este cea mai ieftina imprimanta cu scaner din gama CIS si trebuie mentionat ca acesta vine cu garantia pe viata la capetele de printare deci, tot ce are de facut este sa printeze cat mai mult.
Imprimanta poate printa in format A5, A6 dar si plicuri DL,C6 si 10. 9×13, 10×15, 13×18, 13×20, 20×25 dar si 100×148. Viteza de printare pe negru, este una foarte buna de 27 de pagini pe minut iar scanerul are o rezolutie ce-i drept ceva mai slabuta de doar 600×1200 dar nu acesta este piesa de rezistenta a acestei imprimante ci pretul consumabilelor. Materialele de constructie sunt de calitate si bine finisate iar dimensiunile acesteia nu sunt deloc mari avand in vedere sistemul CIS.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s