Routerul wireless Gigabit de la TP-LINK Pret bun, banda de 1000.

Daca esti in cautarea unui router wireless cu banda gigabit 10/100/1000Mbps la un pret bun, acesta este routerul potrivit. TP-LINK TL-WR1043ND este un router wireless care are banda de 1000Mbps (gigabit) si vine cu trei antene de 5dBI la o frecventa de 2,4Hhz mai pe scurt acesta este ideal pe o suprafata destul de mare camp deschis, la casa, sau un apartament de 3-4 camere de bloc.

Vine cu un design foarte atragator, este compact, si are si posibilitatea de a fi pus si pe perete. TP-LINK-ul este un device care se configureaza mult mai usor decat concurentii lui interfata fiind destul de prietenoasa si instructiuni intutive si pentru bunica. 
Acesta are in dotare standard Line-in rj45 si 4 Line-out pentru mai multe PC-uri daca doriti conectarea acestora prin cablu. Dar, si in port USB 2.0 care poate fi foarte util atat la conectarea unei imprimante in retea cat si pentru cine doreste sa puna pe wi-fi o Memorie USB / Stick sau un HDD ceea ce poate fi foarte util pentru cine foloseste si un SmartTV. Personal il folosesc la 3 camere si merge foarte bine chiar daca am pereti fier/beton, acesta face fata cu usurinta din balacon pana in baie.
Ca si stabilitate cred ca i-am dat reset de vreo doua ori intr-un an si ceva, ceea ce nu e rau deloc. 
Il folosesc atat pentru download cat si pentru jocuri in reteaua wi-fi iar pentru costul de achizitie, acesta isi face foarte bine treaba avand in vedere tine mai multe device-uri conectate: telefoane, SmartTV, imprimanta si tableta.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s