Sony 32R410 – HD, cel mai ieftin televizor Sony

Daca Sony ne-a obisnuit cu televizoare la un pret mai mare decat cele oferite de catre alte branduri, de data acesta Sony se aliniaza cu celelalte branduri.
KDL32R410B este un televizor simplu dar cu calitati in domeniul imaginii. Avand iluminare din spate si o rezolutie HD de 1366 x 768 aesta ofera imagini clare si naturale. Are un Motionflow de 100Hz ceea ce este un lucru bun avand in vedere ca televiziunea de la noi din tara nu o sa ajunga prea curand la acest nivel de transmisie pe 100Hz.
Iesirea audio este destul de slaba avand doua boxe de maxim 5W, volumul nu o sa fie cel mai puternic dar claritatea sunetului se pastreaza chiar si la volum maxim. 
Cand am vazut pentru prima data acest televizor, personal, nu m-a atras. Designul este destul de clasic, uratel as putea zice, avand toata rama din plastic dur iar suportul de masa din acelasi plastic. Puterea sunetului mica nu este deranjanta find arhisuficient pentru un apartament clasic. Raportul calitate – pret este unul bun avand un meniu intuitiv si imagine foarte buna, playerul multimedia integrat reuseste sa redea aproape toate formatele de pe piata, atat subtitrari cat si video iar conectivitatea este una dezvoltata avand un slot pentru USB 2.0, doua porturi HDMI, intrare SCART si nu in ultimul rand Slot CI+.
Nu consider acest televizor cel mai indicat pentru tineri, avand un design destul de simplu, clasic. Este ideal pentru cei care vor sa le faca un cadou parintilor sau bunicilor avand in vedere ca se stie calitatea oferita de catre televizoarele Sony.
O alternativa mult mai buna ar fi KDL32W705 sau KDL32W706 tot de la Sony. Iar din partea LG as putea recomanda 32LB561B un televizor la acelasi pret sau chiar mai mic.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s