Sony 32R430 – televizor cu functii inteligente

Sony KDL32R430B este fratiorul putin mai dezvoltat al televizorului Sony KDL32R410B. Acesta are caracteristici asemnatoare cu 32R410 dar aduce cateva functii in plus, dar si un design mai frumos.
Ecranul este High Defintion la o rezolutie de 1366 x 768p, are functia Advanced Contrast Enhancer care imbunatateste imaginea dar mai ales contrastul televizorului, Frecventa panoului de 100Hz ofera imagini clare fara a face efectul de ,,umbre”. 
Designul televizorului mi se pare placut, fata de 32R410 acesta are un suport din aluminiu mult mai frumos si mult mai rezistent. Rama este aceasi, are maxim 2cm si este de culoare neagra. 
O functie interesanta pe care o are acest televizor este Screen Mirroring (Oglindire ecran), functie care se poate realiza fara a mai avea nevoie de un cablu, se face direct prin Wi-Fi acest televizor avand
Wi-Fi Integrat. Acest Wi-Fi Integrat este util doar pentru Screen Mirroring si Photo Sharing, televizorul nefind un SmartTV ci un televizor simplu.
USB HDD Recording este o alta functie de care am putea tine cont, acesta putand sa inregistreze emisiunile preferate conectand un hdd extern.
Partea audio este aceasi, adica doua boxe de maxim 5W, dupa cum am mai spus, arhisuficient pentru un apartament normal.
Playerul multimedia este integrat si reuseste sa redea de pe USB (FAT16, FAT32, exFAT and NTFS file systems.) toate formatele de imagine si de sunet.
Diagonala televizorului este de 81 centimetrii, avand dimensiunile de 736 x 473 x 131 mm (W x H x D).
Recomand acest televizor oricui, avand un design placut, dimensiuni mici si puterea de a-l transforma intr-un mic SmartTV cu ajutorul telefonului sau conectand un cablu HDMI de la sistemul desktop sau laptop direct la televizor.
O alternativa la fel de buna ar fi KDL32W705 sau KDL32W706 tot de la Sony, asta daca doriti un SmartTV complet.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s