BenQ GW2265M – cel mai bun monitor in sub 500 lei?

BenQ este o companie taiwaneza, fondata in 1984, fiind specializata in producatia de electronice, intre care regasim si monitoare.
Seria GW de monitoare BenQ s-a caracterizat prin pretul extrem de atractiv, avand in vedere calitatea imaginii oferite. GW2265M nu renunta la acest titlu, oferind o imagine excelenta la un pret modic.
Constructia este realizata dintr-un material plastic lucios, de o calitate medie. Piciorul

pe care se sprijina ecranul este de dimensiuni generoase si destul de solid, permitand o inclinare de -5 grade in fata si 20 grade in spate.

Ecranul are o diagonala de 21.5″, afisand o rezolutie Full HD, cu un panel AMVA. Unghiurile de vizualizare sunt de 178/178 grade, comparativ cu modelele conventionale, ce ofera unghiuri de 170/160 grade. Cu alte cuvinte, monitorul se poate privi din aproape orice unghi fara a pierde din calitatea imaginii oferite. Deasemenea, contrastul este extrem de bun, avand o valoare nativa de 3000:1 si putand ajunge in mod dinamic la 20M:1, nivelul de negru fiind foarte profund. Culorile redate sunt vii si destul de precise, monitorul acoperind 72% din gamutul NTSC, extrem de bine avand in vedere pretul de comercializare.

GW2265M ofera si doua difuzoare de 2W, pentru a putea reda si sunet. Deasemenea, regasim si un suport VESA 100×100, pentru montarea pe perete, folosind un suport adecvat. Pentru conectare, laptopul dispune de o intrare VGA si una DVI, precum si de mufa jack pentru casti si una Audio-in, pentru boxele integrate.
Monitorul dispune de asemenea si de tehnologia Flicker-Free, pentru a fi cat mai prietenos cu ochii, precum si de un mod special optimizat pentru citit.
In concluzie, pentru pretul cerut, cei de la BenQ ofera un monitor foarte bun, cu o constructie buna si o imagine excelenta, tehnologia Flicker-Free si modul pentru citit facand din modelul GW2265M un adevarat best-buy.

Pentru mai multe informatii cu privire la criteriile de alegere, consultati Ghidul complet pentru alegerea unui monitor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s