Bosch SMI40D05EU-dovada ca nemtii stiu sa faca cele mai bune masini de spalat vase

Atunci cand vorbim de Bosch si de masini de spalat vase in acelasi timp, ne referim la cel mai mare producator de astfel de electrocasnice din Europa si totodata cele mai fiabile, spunand aceasta avand in vedere ca dintre toate electrocasnicele mari, masinile de spalat vase sunt statistic cele mai defectabile. 

Si la acest criteriu Bosch sta foarte bine, fiabilitatea sa fiind unul din motivele pentru care in general masinile de spalat vase ale
producatorului german de electrocasnice sunt putin mai scumpe raportat la concurenta pe acelasi segment de piata.

Voi trece rezumativ beneficiile acestei masini de spalat vase. In primul rand, in ceea ce priveste optiunea de compartimentare este important sistemul Rackmatic, tradus-raftul superior se poate ajusta pe inaltime, permitand sa se spele si cratite foarte mari pe raftul de jos. Un alt criteriu este faptul ca masina poate folosi si pastile 3in 1, foarte important, intrucat acestea sunt semnificativ mai ieftine decat daca ati pune detergent, lichid de limpezire si anticalcar separat. 

In  ceea ce privesc programele, masina de spalat vase partial incorporabila Bosch SMI40D05EU are o gama basic, care spala orice tip de vase, de la pahare pana la cratite ce stau sub flacara si grasime. Masina de spalat vase partial incorporabila inseamna ca este vizibil panoul de comanda, dimensiunile de incorporare fiind standard pentru o masina de spalat vase incorporabila 60 cm. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere ale masinii de spalat vase  cititi articolul Criterii alegere masina de spalat vase.
Advertisements

2 thoughts on “Bosch SMI40D05EU-dovada ca nemtii stiu sa faca cele mai bune masini de spalat vase

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s