Hansa BOEI68462-cuptor din noua gama de electrocasnice incorporabile

Noua gama de electrocasnice incorporabile a producatorului polonez Hansa nu a dezamagit, noile modele fiind bine realizate,fiabile si poate foarte important un raport calitate pret foarte bun. Astfel cuptorul incorporabil multifunctional electric Hansa BOEI68462 are 8 functii, suficiente pentru mare parte din retetele posibile la cuptor.
Totodata prezenta display-ului este importanta atat din punct de vedere estetic, mai ales daca utilizatorul doreste acest cuptor intr-o bucatarie moderna, cat si din punct de vedere functional, acesta avand avantajul ca poate fi programat si la sfarsitul programarii cuptorul se opreste singur.  O alta trasatura estetica de mentionat sunt butoanele pus in, care sunt ergonomice si se potrivesc de asemenea foarte bine intr-o bucatarie moderna.

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68462 nu are niciun fel de autocuratare, ceea ce nu este neaparat o catacteristica negativa pentru un cuptor ieftin, intrucat daca ar fi avut aceasta facilitate, la acest pret nu putea avea decat autocuratare catalitica, autocuratare care necesita costuri post vanzare. Pentru mai multe detalii privind sistemele de autocuratare la cuptoare cititi articolul Cataliza si piroliza

O alta caracterisitica important de mentionat sunt sistemele de glisare telescopice pentru tavi, facilitate care usureaza utilizarea cuptorului, fiind un plus comparativ cu celelalte cuptoare din acelasi segment de pret de pe piata est europeana. 
In concluzie, cuptorul electric incorporabil multifunctional Hansa BOEI68462 este una din cele mai bune optiuni pentru utilizatorii care isi doresc un cuptor ieftin si bun, care va prepara bine alimentele, prezenta convectorului garantand acest aspect. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere a cuptorului incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Totodata am realizat un top a celor mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 10 raport calitate pret.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s