Logitech Z-523 – Calitatea sunetului si lipsa de distorsiuni.

Logitech Z-523 se afla pe piata de cativa ani si raman si in prezent in topul celor ce cunosc un sunet de calitate si nu doar putere.
Logitech Z-523 este un micros sistem pentru pc 2.1 dar poate fi folosit cu succes si intr-o sufragerie la un tv. Puterea acestuia este destul de mare pentru dimensinunile reduse pe care le are dar cel mai importanta este fidelitatea pe care reuseste sa o scoata. Chiar si la volum de 100% acesta nu scoate disttorsiuni, nu are vibratii de carcasa face foarte bine balanta intre bass medii si inalte.

Basul este unul profunt si rafinat dar, si destul de puternic. Subwoofer-ul are un bass-reflex construit tot dintr-o membrana iar cutia in sine este confectionata din lemn ceea ce ajuta foarte mult la calitatea sunetului. Satelitii sunt 360 si proiecteaza sunetul atat sin fata cat si din spate ceea ce poate fi util daca sunt puse pe birou sau pe o masa in centrul camerei, nu doar la perete.

Microsistemul are intrarea auxiliara si jack pentru casti montata direct pe satelitul baza si iti ofera posibilitatea sa redai muzica de pe iPod telefon sau MP3-player mult mai rapid. Tot pe satelitul baza vine si un potentiometru de volum dar, si bass acesta fiind un plus deoarece majoritatea microsistemelor din gala lui vin cu potentiometru de bass pe Subwoofer ceea ce il face mai greu accesibil tinand cont ca acesta trebuie sa stea pe podea. Sistemul vine cu o putere de 40W (RMS) si o Banda de frecventa de 35 – 20000 Hz. Este ideal pentru spatii nu mai mari de 40 de metri patrati iar la bloc daca il dai peste 80% din volum, este posibil sa ai vecinii la usa.
Logitech Z-523 este un microsistem ideal pentru cine doreste claritate su doar zgomot si poate fi folosit cu succes atat la PC cat si la TV.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s