Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Jucaria oamenilor mari.

Si da… vorbim de o Drona. O jucarie mult ravnita de multi dintre noi si care exista pe piata din romania intr-o gama tot mai variata. Pentru cine vrea o distractie si nu numai, jucaria este perfecta atat pentru copii dar, mai ales pentru adulti. O astfel de drona poate fi folosita atat la simpla distractie cat si la munte in explorarea zonelor inaccesibile omului dar, si la proiecte personale, marketing sau prezentari in diverse evenimente sau competitii si lista poate continua. Doar de imaginatie este nevoie. Parrot AR.Drone 2.0 vine cu o camera LiveView HD de 720p care poate comunica direct cu orice utilizator Apple sau Android prin instalarea aplicatiei gratuit din magazinul online.

Aceasta vine si cu functii foarte interesante si utile, precum: Modul Directorul care vă permite să programați automat drona sa execute mișcări predefinite astfel încât să puteți trage videoclipurile mari, precum un profesionist. Reglaje precum viteza de rotatie, sistemul de stabilizare și video post-procesare te ajuta pentru filmari in diferite unghiuri fara sa fi expert in pilotarea acesteia. Fuctii precum balansul de alb, expunere și luminozitate toate direct de pe aplicatie.
Drona este una Entry-Level + si este perfecta pentru utilizarea in cele spuse mai sus iar daca vrei o calitatea mai mare a imaginii ai posibilitatea de montura GoPro pentru cine doreste si cunoaste.
 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s