Samsung 40H5030 – Un televizor de apartament pentru cei mai putin pretentiosi

Samsung 40H5030, este fratele mai mare al lui 32H5030 si alternativa NON Smart pentru 40H5500 tot de la Samsung. Diferenta de pret dintre cele doua nu este foarte mare, dar daca consideri ca un televizor smart este inutil, mai bine ai opta pentru acest model.
Caracteristicile dintre cele doua televizoare sunt relativ identice. Avand acelasi panou de maxim 100Hz si aceasi iesire a sunetului de 2 x 10W.

Avand designul putin modificat, acesta parca arata putin mai bine fata de H5500. Televizorul are o rama subtire, de aprox. 1,5 centimetrii iar in partea de jos putem observa o bara de culoare argintie care se integreaza destul de bine cu restul televizorului.

Are o rezolutie Full HD de 1920 x 1080, rezolutia perfecta pentru aceasta diagonala, imaginile sunt clare, usor nerealiste dar clare. I se poate atasa un card CI+ in slotul de pe spatele televizorului pentru a urmarii posturile TV digitale.
Se aude bine, se vede binisor si are un pret rezonabil pentru aceasta diagonala. Televizorul in sine este ok, si ofera cam tot ce ii trebuie pentru un televizor de sufragerie sau chiar dormitor. Se poate conecta la Xbox si PS dar imaginea uneori poate avea un usor efect de slow motion datorita frecventei destul de mica pentru asa ceva.
Playerul multimedia integrat reuseste sa redea cam toate formatele video si audio de pe piata, inclusiv MKV si DTS. Redarea se poate face de pe USB sau un HDD-Extern.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s