Samsung Galaxy Tab 4 T235 – Compacta de 7" cu 4G la pachet.

Modelul celor de la Samsung de 7″ este un bun concurent pe piata tabletelor 4G la momentul actual. Aceasta are un raport calitate pret destul de bun, dar si specificatii cu mult peste masura pentru pretul ei. Tableta este ideala pentru cei ce au nevoie permanenta de conectivitate buna la internet, dar si GPS, datorita receptorului GPS Glonass integrat. Acest receptor ajuta foarte mult datorita preciziei, Glonass fiind un grupul de sateliti rusesti dispusi preponderent deasupra Europei, spre deosebire de cei americani, mult mai putini la numar

Pe langa faptul ca o poti folosi ca sistem de navigatie pe masina, aceasta se descurca
foarte bine si la biciclete (cu un soft dedicat) cat si pe motor sau drumetii si trasee montane. Hartile topografice merg de minune pe ea si, cu ajutorul unui display de 1280 x 800 , plus culorile foarte vii, orice harta se poate analiza fara nicio problema.

Aceasta este ajutata de un procesor Quad-Core 1.4 GHz Exynos®, o capacitate RAM de 1536 MB si un spatiu de stocare de 8Gb cu posibilitatea de a extinde pana la 64Gb Micro-SD. Datorita sistemului de operare Android v4.4.2 KitKat ai posibilitatea de a instala aplicatii si pe card, ceea ce poate fi de mare ajutor la aplicatiile de dimensiuni mari care de multe ori ne incarca memoria tabletei.

Tableta vine cu o baterie Li-Polymer de 4000 mAh, autonomia ajungand undeva la 10 ore de redare video sau 8 ore, daca o folosesti pe GPS cu hartile deja salvate pe card si fara 4G.

Camera, atat frontala, cat si cea de pe spate, cam lasa de dorit, nefiind in trend cu actualii competitori, dar avand in vedere pretul nu pot sa comentez prea mult. Ca si design tableta arata foarte bine, ramele sunt foarte inguste si iti permite sa ti tableta cu o singura mana cu usurinta. Materialele sunt premium asemanatoare cu cele folosite pe Tab S.

Tableta este ideala atat pentru utilizarea acesteia in diverse aplicatii OnRoad, cat si Gaming datorita procesorului grafic Mali 400 MP4. Se preteaza foarte bine si in mana unei domnisoare datorita design-ului compact si placut la atingere. Ce imi place foarte mult este faptul ca tableta este foarte bine “inchegata”, nu pocneste daca o strangi in mana si nici nu flexeaza, aspecte intarite si de geamul de protectie al ecranului, rezistent la zgarieturi.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s