Samsung LT24D390EW – Televizor de bucatarie

LT24D390EW este fratele mai mare al LT22D390EW, are o diagonala de 59 de centimetrii, o latime de 54.9 centimetrii iar o inaltime cu stand de 43 centimetrii (33 cm fara stand). Aceste dimensiuni il fac perfect pentru un televizor de bucatarie. El se poate prinde de perete cu un suport clasic sau reglabil avand dimensiunea gaurilor de 75 X 75 mm.

Imaginea pe el este ok, nu este cea mai extraordinara dar daca ii reglezi un pic luminozitatea si il treci de pe modul standard pe modul Contrast Dynamic vei avea o imagine considerabil mai buna. Are o rezolutie de
1920 x 1080 (Full HD), iar o luminozitate de 250 cd/mp, timpul de raspuns este de 5 ms. V-am spus aceste detalii deoarece acest model poate fi folosit atat ca televizor cat si ca monitor, iar timpul de raspuns este foarte important atunci cand alegem un monitor. 
Acest TV / monitor mi-a atras atentie datorita functiei PIP, ce este aceasta functie? PIP inseamna Pictures in Pictures, adica, puteti vizualiza doua imagini in acelasi timp din doua surse diferite. Puteti lucra pe calculator timp in care intr-un colt se poate afisa o fereastra cu un post TV.
Are doar 4 KG, destul de subtirel, intrare pentru PC, intrare pentru TV, chiar si slot USB pentru redarea melodiilor, fotografiilor sau a filmelor. Televizorul suporta si card CI+ avand slot pentru acest card.
Concluzia este una simpla, acest televizor este foarte bun pentru bucatarie sau pentru cei care vor sa alterneze monitorul cu televizorul.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s