Sony DSC-H300 Zoom optic de 35x si functii de DSLR.

Sony DSC-H300 vine pe piata cu un compact sau mai bine zis bridge (un hibrid intre aparat ccompact si DSLR) cu performante destul de ridicate in raport cu pretul acestuia.
Acesta vine cu un uimitor zoom de 35x, 20 de MegaPixeli si un ISO intre 80 si 3200 ceea ce ajuta mult in spatiile slab luminate. Aparatul, vine cu un corp destul de compact si cu o greutate decenta de aprox. 500 de grame. Are un grip foarte placut la atingere iar finisajele si materialele de constructie sunt premium.

Comenzile sunt puse intutiv pe aparat si poti trece prin setarile de baza cu usurinta. Acesta are si functia Manual (M) care ne ajuta sa facem setarile manual pentru iso, lumiozitate, timp de expunere, focus si contrst. Pot spune ca ajunge sa fie precum un  DSLR dar mult mai portabil si mai usor de utilizat. Acesta vine in dotare cu un stabilizator foarte prompt chiar si la un zoom mai mare, si seterile adecvate poate prinde chiar si scene in miscare foarte clar. Pe parte de video acesta filmeaza cu o rezolutie HD 1280 x 720p dar reuseste sa redea culorile foarte natural, si bine delimitate.


Este un aparat compact cu un zoom impresionant si foarte util mai ales pentru fotografia in natura sau drumetii montane dar, si un aparat ideal pentru cine vrea sa incerce ceva mai profi in ale fotografiei dar, nu are un buget mare. Acesta vine cu baterii si nu cu acumulator propriu precum multe aparate existente pe piata dar, am observat ca se vinde la pachet cu card si acumulatori, plus incarcator iar aici consider acest lucru un avantaj ne fiind limitat la un anumit numar de cadre dupa care sa fi nevoit sa il conectezi la o sursa de curent. Cu 2-3 seturi de bateri poti face o escapada de cateva zile linistit in natura si ai multe cadre disponibile chiar si cu blitz, pe timp de noapte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s