Asus VS278H Monitorul cu 1ms timp de raspuns si 27"

Asus VS278H este cel mai ieftin monitor gasit pe piata in prezent cu o diagonala de 27″ si cel mai mic timp de raspuns, 1ms. Acesta este ideal pentru gamini, editare video sau chiar filme datorita diagonalei si rezolutiei FullHD, 1080p. Ca si constructie Asus pastreaza design-ul standard, si nu investeste prea mult la acest capitol dar nici nu pot sa spun ca monitorul arata rau acestia fiind destul de atenti la finisaje si calitatea materialelor de constructie.
In schimb acesta vine cu un contrast de 80000000:1 si o iluminare de 300 cd/mp ceea ce te ajuta la o imagine buna chiar si in spatii puternic luminate. Unghiul maxim de vizibilitate pe orizontala este de 170 de grade si 160 grade pe vericala. Reproduce 16 milioane de culori ceea ce poate poate ajuta la o editare foto daca acesta este atent calibrat. Conectica este compusa din 1 port VGA, si doua porturi HDMI dar si un jack de 3,5 pentru audio sau Casti Pc.
Monitorul vine cu prindere VESA 100×100 pentru montarea acestuia pe perete.Per total mi se pare un monitor ideal mai ales pentru performantele acestuia si este perfect pentru cine doreste un monitor bun la o diagonala de 27″ cu un raport foarte bun calitate pret.

Pentru mai multe informatii cu privire la criteriile de alegere, consultati Ghidul complet pentru alegerea unui monitor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s