LG 32LB550B – 81 de centimetri la calitatea LG

Acest televizor este pentru oricine doreste un televizor mic, are un buget nu foarte maricel dar totusi doreste sa cumpere ceva ok. LG 32LB550B este un televizor cu o diagonala de 81 de centimetrii, foarte indicat pentru un dormitor sau pentru apartamentele mici.

Avand o rezolutie HD la 1366 x 768 reuseste fara nicio problema sa afiseze posturile digitale la calitatea lor cea mai intalta de la ora actuala, adica HD. Am spus posturi digitale deoarece televizorul are slot pentru cardul CI+  pe care il puteti achizitiona de la furnizorul dvs. de televiziune.

Dupa cum se poate observa designul este destul de placut, LG chiar a surprins in acest an cu un design modern pe aproape toate modelele sale. Rama este din plastic de culoare gri, subtire, nu are nici 1,5 cm, iar grosime televizorului este deasemena foarte mica avand aproximativ 5 centimetrii. Suportul este alcatuit din cele doua picioruse tot din plastic si ele, arata bine doar ca uneori aceste picioruse pot aduce un mare minus pentru cei care doresc sa pozitioneze televizorul intr-un loc mai ingust.

Imaginea nu este chiar cea mai stralucita, se vede clar pe digital dar culorile sunt putin distorsionate, ii trebuie facut reglajul bine pentru  a afisa exact ceea ce trebuie. Panoul de basza este de 50Hz cu un maxim la care poate ajunge de 100Hz, destul de ok pentru televiziune dar nu e indeajuns pentru filme redate prin USB.
Iesire sunetului este de 5W, mai exact 2 x 5W ceea ce inseamna ca are doua boxe cu o putere maxima de 5W. Indeajuns pentru un dormitor sau o camera mai mica.
Per total este un televizor ok pentru cei nu prea pretentiosi, are o imagine decenta, un sunet ok si cel mai important un pret bun. Alternative mai exista pe piata dar mai trebuie pusa o diferenta mica. Precizez ca nu este SmartTV dar are sloturi de USB, HDMI, etc.
Playerul multimedia integrat reuseste sa citeasca chiar si foarte de Full HD dar nu si DTS-uri.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s