LG 55UB820V – UHD, 4K, slim si smart

Dupa cum scrie si in titlu, televiozrul acesta le are aproape pe toate, doar 3D-ul ii mai lipsea si era completa. Avand o diagonala de 139 de centimetrii, LG 55UB820V este recomandat pentru apartamentele cu mult spatiu, iar in combinatie cu un home cinema experienta este de nota 10.
Rezolutia televizorului este UHD sau 4K, ii puteti spune cum doriti deoarece in domeniul televizoarele inseamna acelasi lucru. ( Puteti citii mai multe informatii despre UHD – 4K daca dati click pe aceasta propozitie). Aceasta rezolutie reprezinta un numar de 3840
x 2160 pixeli, adica cea mai mare rezolutie la ora actuala.
Unghiul de vizualizare este foarte bun avand ecran IPS, culorile si luminozitatea nu se pierd cand priviti din diverse unghiuri. Pe langa un unghi larg de vizualizare ecranul IPS este si foarte rezistent, deci achizitia dvs. va fi in siguranta. Modelul are inclusa tehnologia True 4K Engine, acesta este un procesor de imagine care imbunatateste imaginea aducand imagini mai vii, reuseste sa reproduca imagini de rezolutie mica cat mai aproape de calitatea 4K. Frecventa panoului este de maxim 900Hz.

Televizorul este Smart TV cu posibilitate de conectare atat prin Wi-Fi cat si prin cablu. Aplicatiile se deschid repede si sunt in numar foarte mare, exista cateva aplicatii dedicate si pentru tara noastra precum AntenaPlay.

Design este placut, are o rama foarte subtire, maxim 1 centimetru si nici atat, televizorul in sine este foarte subtire avand o grosime de aproximativ 4 centimetrii. Rama si piciorusele sunt din plastic, plastic dur de culoare neagra. Din cauza picioruselor aveti nevoie de o piesa de mobilier de minim 26 de centimetrii latime su 123 de centimetrii lungime.
Sunetul este foarte puternic si clar avand o iesire de 20W, avand si de tehnologia Ultra Sorround de la LG.
In concluzie, televizorul este unul foarte bun, mare, la o calitate superioara. Recomand oricui doreste sa-si faca un mic cinema acasa deoarece filmele de pe USB sau HDD extern ruleaza fara nici o problema.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s