Philips SoundShooter SBT30 Muzica ta portabila.

Philips SoundShooter este o mica boxa portabila wireless care te ajuta sa redai muzica direct de pe telefonul tau sau al prietenilor. Jucaria se aude foarte bine chiar si in spatiul deschis iar sunetul este unul foarte clar si basul foarte puternic datorita incintei foarte bine construite si invelisului din silicon. Aceasta functioneaza prin bluetooth iar raza de acctiune este in functie de cat de puternic este emitatorul telefonului dar media in cam deschis este undeva la 30-40m.

Prima data cand am auzit micuta “grenada” am ramas uimit de puterea acesteia, mai ales dupa ce am vazut si cat de mica este. Autonomia este de 7 ore de redare audio la volum maxim ceea ce mi se pare mai mult decat necesat chiar si la o iesite la iarba verde cu prietenii sau la cort. Boxa vine cu in dotare cu o carabina, utila atunci cand vrei sa prinzi boxa la rucsac, in cort sau in orice alt punct de prindere la fata locului.

Conectivitatea acesteia consta intr-ul mini USB to USB pentru reincarcarea acesteia dar si un jack de 3.5mm pentru cine vrea sa redea sunetul prin cablu jack-jack. Aceasta vine si cu un microfon integrat, ceea ce iti permite sa raspunzi la telefon si convorbirea poatea avea loc direct prin intermediul ei.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s