Set de electrocasnice rustice pe cream yasmine

Unul din cele mai vandute pachete de electrocasnice rustice din tara noastra sunt produse de Whirlpool. Acesta este alcatuit din cuptorul electric incorporabil multifunctional Whirlpool AKP 288/JA, plita incorporabila Whirlpool AKM 528 JA si hota incorporabila AKR 551 JA.

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 288/JA are drept caracteristici principale existenta convectorului, acesta asigurand o gatire uniforma, lucru foarte important la un cuptor electric, timmer-ul care poate fi programat mecanic, acesta anuntand sonor finalizarea gatirii si cele 9 functii, suficiente pentru a prepara cu succes mare parte din retetele posibil de realizat la un cuptor multifunctional.


Plita incorporabila Whirlpool AKM 528 JA are aprindere electrica pe buton, termocuplu-o siguranta care previne ca gazul sa fie pornit in momentul in care se stinge flacara si gratare din fonta, preferabile celor din otel emailat, mai putin rezistente si care se corodeaza sub flacara intensa.

Hota are un motor cu turbina, varianta recomandabila pentru bucatarii mari si foarte buna pentru open space, atat ca principiu de evacuare, cat si ca putere de absortie, respectiv 450m3 cat si din punct de vedere estetic, aceasta din urma intregind cu succes setul de plita si cuptor. 

Toate cele trei piese sunt la un pret acceptabil, sub media pietei pe segmentul de electrocasnice incorporabile rustice si sunt recomandabile utilizatorilor care doresc si performanta nu numai design.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s