Toshiba WT7-C-100 Office la indemana tuturor.

Tableta de la Toshiba cu Microsoft Windows 8.1 este ideala in domeniul Office aceasta fiind dedicata celor ce sunt de nedespartit de acest sistem de operare. Desi la capitolul Gaming nu exceleaza in varietatea acestor in magazinul online, aceasta trece cu brio testul de office si este ideala pentru cine vrea un Outlook-ul dar, poate lucra si la un xls. ppt. sau word. Toate acestea sunt destul de bine organizate pe ecranul Capacitiv Multi-Touch cu 5 puncte si plasarea lor pe mail sau Cloud se face foarte
usor si rapid. Acesta vine cu pachetul Microsoft office pentru un an inclus. Abonament 60 minute internetionale pe luna in conferinte Skype si 1Tb spatiu de stocare in OneDrive dar, care poate fi poate fi marit ulterior daca este nevoie.
Tableta iti permite deschiderea si ediatarea documentelor office in platforme online ceea ce permite lucru simultan pe document in grup.

Tableta vine dotata cu un procesor Quad-Core 1.3 de la Intel, 1Gb ram si un spatiu de stocare de 16gb cu posibilitatea de extindere cu un card MicroSD. Rezolutia ecranului este de 1024 x 600, nu foarte mare dar indeajuns pentru aplicatii office dar si aditare foto in limita necesitatilor de baza. Display-ul este de 7″ ceea ce ii creste aportabilitatea dar si autonomia care ajunge undeva la 6 ore de lucru. Camera frontala cat si cea de pe spate sunt insa destul de slabe: 0.2Mp cu 2Mp dar, aici nu discut deoarece tableta nu a fost conceputa pentru foto.


Tableta este bine construita cu materiale destul de placute la atingere si este si poate fi tableta ideala cand job-ul iti cere contact permanent dar poate fi utilizata cu succes si in multimedia.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s