JVC ESNSY HA-SR75S Eleganta si Design.

Perechea de casti a celor de la JVC intra pe piata cu un aspect futurist, dar si elegant. Cromul intervine aici ca elemet de baza dar, si materialele folosite pe langa acesta care sunt de inalta calitate si foarte atent finisate. Pernutele sunt si ele foarte moi iar piele in care sunt acoperite se muleaza foarte bine pe ureche si nu deranjeaza nici la o utilizare indelungata. Banda de sustinere este imbracata intr-o piele ecologica de calitate. Castile vin cu un control pentru telefon si microfon incorporat asa ca le poti folosi linistit si la telefon.


Difuzoarele de 20mm si incintele bine construite cat si pernutele care izoleaza foarte bine zgomotul din exterior, aduc aceste casti la un nivel, mai mult decat decent atat la pertea de sunet, cat si bass-ul, madiile si inaltele, care sunt bine echilibrate.
Cablul vine cu o lunigime de 1.2m, mai mult decat necesar pentru utilizarea acestora out-door. Frecventa de raspuns este de 8 – 26000Hz, cu mult peste medie iar valoarea joaselor (8Hz) fiind una foarte buna. Impedanta este de 36 Ohm iar aici este posibil ca acestea sa consume ceva mai mult curent.
Per total, castile sunt perfecte pentru cine cauta o pereche de casti cu un design aparte dar si o nota de eleganta plus o calitate superioara a sunetului si a materialelor bine finisate.
Pentru mai multe informatii, Criterii de baza in alegerea castilor audio
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s