LG 55LB630V – Smart TV, LED, Full HD la diagonala de 139 centimetrii

Astazi o sa discutam despre LG 55LB630V, un best buy al diagonalei sale. Incepand cu designul care este destul de placut, de culoare gri/argintie, pana la ecranul IPS continuand cu platforma de Smart TV WebOS, fac acest model chiar sa fie un best buy.
Dupa cum am spus si mai sus, desingul este placut, modern, avand o rama subtire din plastic de culoare gri/argintie, iar suportul pentru masa este alcatuit din cele doua picioruse cu care LG-ul deja ne-a obisnuit.
Marele dezavantaj ale acestor picioruse este ca aveti nevoie de o piesa de mobilier destul de lunga si lata, daca nu, alternativa de a-l pune pe perete este intotdeauna la dispozitia dvs. avand standardul VESA.
Daca tot am precizat ecranul IPS pe care il are, sa va si spun cate ceva despre el. Ecranele IPS ofera un unghi de vizualizare mult mai larg decat celelalte ecrane disponibile la ora actuala pe piata, pe langa unghiul lard de vizualizare acestea ofera si rezistenta sporita in timp. Aceste ecrane redau imaginea cat mai real si mai clar posibil. Impreuna cu functia TRIPLE XD ENGINE, care imbunatateste imaginea fac din acest televizor unul din cele mai bune alegeri din punct de vedere al imaginii.

Sonorizarea este puternica avand doua boxe de maxim 10W si niste incinte care scot un bass destul de puternic. Modurile diverse de sunet pe care le puteti selecta va pot oferii exact necesarul pe care il aveti nevoie pentru ceea ce urmariti.

Platforma de smart WebOS, simplifica lucrurile si va ofera un acces foarte rapid la toate aplicatiile disponibile in LG Store. Este una din cele mai bine dezvoltate platforme si tot o data una din cele mai rapide. In clipul de mai jos puteti urmarii o mica prezentare a ceea ce inseamna webOS.

Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s