Sennheiser PX 100-II Castile mici, portabile si puternice.

PX 100-II de la cunoscutul producator de priofil Sennheiser, se gasesc acum pe piata la preturi tot mai mici. Am testat aceste casti si am ramas placut surprins de claritatea si calitatea sunetului dar si de design si constructie. Castile, imi aduc aminte de modelele de prin anii 95-99 de la radiocasetofoanele stero portabile, un aspect vintage foarte placut. La prima vedere, cel putin din poze acestea par
destul de fragile dar, in realitate sunt foarte bine construite iar inginerii de la Sennheiser au avut mare grija mai ales la constructia articulatiilor. Acestea fiind pliabile, toate articulatiile au fost confectionate din aluminiu si magneziu, materiale care impreuna aduc o rezistenta sporita dar nu cresc in greutate.
Banda de sustinere vine cu un burete imbracat intr-o piele ecologica foarte fina si placuta la atingere, iar buretii de protectie se muleaza foarte frumos pe ureche. Sunetul este bine echilibrat venind cu o frecventa intre 15 – 27000Hz acestea avand un bass destul de proeminent pentru dimensiunile si tipul de burete imbracat in material textil, dar si cu o impedanta de 32 Ohm, valoare optima atat la claritate cat si la consumul de curent in cazul utilizarii acestora la telefon.

Castile sunt ideale pentru orice pasionat de muzica care doreste o pereche de casti compacte, cu un sunet exceptional.
Pentru mai multe informatii, Criterii de baza in alegerea castilor audio

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s