AOC i2269VW – monitor IPS, cu aspect premium

AOC, un nume destul de nou in Romania, este un producator de electronice ce se bucura de o recunoastere foarte buna in tarile de peste oceane, in special multumita raportului pret / calitate oferit. Modelul i2269VW este un monitor IPS, cu o diagonala de 21.5″ si o calitate a imaginii foarte buna, avand in vedere pretul.

Avand o diagonala de 21.5″, i2269VW ofera un ecran Full HD 1920×1080 pixeli, de tip AH-IPS, cu o suprafata mata, pentru a nu reflecta lumina ambientala. Calitatea culorilor redate este foarte buna avand in vedere segmentul de pret in care se incadreaza monitorul. Culorile sunt foarte vii, iar unghiurile de vizualizare excelente, de pana la 178 grade atat pe verticala, cat si pe orizontala. Constrastul este de 5.000.000:1 (digital), constribuind deasemenea la calitatea imaginii oferite.

Monitorul atrage si prin modul in care arata. Oferind un design frameless, cu o margine extrem de subtire, si un aspect modern, monitorul se poate incadra foarte bine cam pe orice birou, aspectul fiind curat si elegant. Piciorul este destul de solid, oferind posibilitatea de inclinare cu -5 grade spre fata si 20 grade spre spate.

Pentru conectiviate, monitorul ofera un port VGA si unul DVI, pentru o calitate mai buna. Greutatea este de doar 3.5kg, iar puterea consumata este de 27W.
In concluzie, AOC i2269VW reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pentru cei aflati in cautarea unui monitor elegant, cu o diagonala de 21.5″ si o calitate a imaginii foarte buna, dar a caror buget nu este foarte mare.

Pentru mai multe informatii cu privire la criteriile de alegere, consultati Ghidul complet pentru alegerea unui monitor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s