Bosch BGS5220-aspirator fara sac pentru vila sau dupex-ul tau

Daca ai o locuinta generoasa, cu siguranta te-ai lovit de inutilitatea unui aspirator mic, cu o capacitate de depozitare limitata pe care trebuie sa o evacuezi dupa fiecare aspirare. Tocmai pentru tine, producatorul german de electrocasnice s-a gandit sa produca un monstru casnic capabil sa rezolve aceste dificultati si totodata l-au facut si relativ compact, cu o greutate mica raportat la ce propun ceilalti producatori in acelasi segment, respectiv sub 7kg. 

 Totodata, respectand normativele europene, aspiratorul fara sac Bosch BGS5220 este si foarte economic, fiind incadrat in clasa A de eficienta energetica si totodata avand un sistem de filtrare performant, bazat pe filtre Hepa, care atentie, sunt cu autocuratare si se difera fata de cele lavabile prin faptul ca au o durata foarte lunga de viata, in general suprapusa cu cea a aspiratorului, undeva intre 5 si 7 ani. Eficienta buna pe suprafete moi, clasa D de eficienta si cu o eficienta si mai buna pe gresie si parchet, respectiv clasa B de eficienta. Desi par inferioare, aceste clase sunt peste media aspiratoarelor din comert, mai multe detalii privind standardele de eficienta in aspirare puteti gasi in articolul Criterii alegere aspirator
Revenind la aspiratorul fara sac Bosch BGS5220 mentionam ca toate aceste performante se obtin la un zgomot redus, spre foarte redus pentru aspirator, respectiv 81dB(A), iar capacitatea de colectare este de 3 litri. Asadar Bosch BGS5220 poate fi solutia ideala, daca aveti o locuinta mare si cu siguranta va curata foarte bine incaperile, periile si accesoriile asigurand posibilitatea de aspirare a tuturor tipurile de suprafete si de zone greu accesibile. Pentru informatii detaliate privind modul de alegere a aspiratorului cititi articolul Criterii alegere aspirator.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s