Dell U2414H – monitor semi-profesional, la un pret excelent

Dell U2414H este unul dintre cele mai bune monitoare accesibile ca pret. Cu o diagonala de 23.8″, o ergonomie excelenta si un ecran AH-IPS calibrat din fabrica, ce ofera o imagine impecabila, este un adevarat best-buy pentru pretul la care este comercializat. Detin monitorul de ~ 2 luni, asadar, in randurile ce urmeaza, ii voi face o scurta prezentare.
Constructia este solida, realizata din materiale calitative si cu imbinari foarte bune. Ergonomia este excelenta, dupa cum am precizat anterior. Ecranul se poate inclina
fata / spate si se poate roti pe orizontala. Deasemnea, se poate roti la 90 grade, pentru a fi folosit in modul Portrait.
Ecranul este unul de tip mat, avand o diagonala de 23.8″. Panoul folosit este un AH-IPS, ce ofera culori extrem de vii, multumita calibrarii din fabrica. Unghiurile de vizibilitate sunt foarte largi, de 178 grade atat pe orizontala, cat si pe verticala. Revenind la culori, monitorul este capabil sa acopere 96% din standardul sRGB si 72% din cel NTSC, incadrandu-se astfel in categoria monitoarelor semi-profesionale.

Pentru pasionatii de jocuri, monitorul se comporta excelent. In ciuda timpului de raspuns de 8ms, personal nu am avut nicio problema atunci cand m-am jucat pe el. Indiferent de joc, imaginea a fost perfect fluida si fara urme de ghosting.
Pentru conectivitate, regasim doua porturi HDMI, unul DisplayPort si un port USB pentru conectarea unui dispozitiv extern. Monitorul prezinta deasemenea si suport de tip VESA 100×100, in caz ca doriti sa-l montati pe perete.
In concluzie, dupa 2 luni de utilizare a acestui monitor, nu am decat cuvinte de lauda. Imaginea este impecabila pentru nevoile mele, unghiurile de vizualizare sunt largi, iar ergonomia oferita permite o ajustare in aproape orice pozitie. Per total, recomand cu incredere acest produs pentru orice se afla in cautarea unui monitor foarte bun, la un pret corect.

Pentru mai multe informatii cu privire la criteriile de alegere, consultati Ghidul complet pentru alegerea unui monitor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s