Electrolux EWW1685HDW-pentru cei care doresc totul de la o masina de spalat

Masina de spalat cu uscator Electrolux EWW1685HDW face parte din gama high-end a producatorului suedez de electrocasnice si reprezinta cam tot ce-si poate dori un utilizator de la o astfel de masina de spalat. In ceea ce priveste calitatea spalarii Electrolux este renumita pentru efectul foarte bun de dusare in interiorul tamburului, fapt ce garanteaza o spalare eficienta si totodata mentionam suprafata tamburului care este tratata special antiscamosare, tratament care va pastra mult mai bine tesatura si va fi mai rezistenta in timp in ciuda numarului mare de spalari.

Cuva de 8kg ofera posibilitatea utilizatorului sa spele inclusiv lucruri voluminoase, nu neaparat grele, cum ar fi pernele sau pilotele, iar la incarcari reduse masina are presostat si isi ajusteaza consumul de apa si implicit energie, o masina de spalat rufe consumand aproape 80% din resursele de energie in momentul incalzirii apei. Cele 1600 de rotatii la centrifugare sunt importante in primul rand pentru ca puteti stoarce foarte bine bumbacul, iar la celelalte programe, unde viteza maxima de centrifugare este limitata la 800 de rotatii pe minut, solicitarea pentru motor si sistemul de transmisie va fi mai mica, ceea ce va insemna implicit o durata de viata semnificativ mai mare, statistic, ,masinile cu un numar mai mare de rotatii fiind mai fiabile, unul din motive fiind cel mai sus mentionat.

Motorul inverter-foarte important nu numai pentru consumul foarte mic, dar si pentru zgomotul redus si totodata prin lipsa perilor, transmisia-lucrul mecanic in interiorul motorului facandu-se prin camp electromagentic, fara frecare si prin urmare fara uzura.
Masina are programe presetate pentru absolut toate tipurile de tesaturi, program scurt si foarte important programul de igienizare si reimprospatare cu abur- mai multe informatii privind acest program puteti citi in articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.Functia de uscare are mai multe programe care asigura posibilitatea de uscare pentru materialele: bumbac, sintetice si delicate.
Asadar o masina exceptionala, un doi in unu- masina de spalat si uscator, cu motor inverter si programe de reimprospatare si igienizare cu abur, 1600 de rotatii pe minut si cuva generoasa, Electrolux EWW1685HDW poate fi alegerea perfecta pentru cei care nu au loc si de uscator de rufe si doresc in acelasi timp maximum de eficienta in spalare de la o masina de spalat rufe. Un top al celor mai bune masini de spalat rufe raport calitate pret il puteti citi in articolul Cea mai buna masina de spalat rufe.
Advertisements

One thought on “Electrolux EWW1685HDW-pentru cei care doresc totul de la o masina de spalat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s