Gorenje DF 6116E-cel mai bun raport calitate pret pentru o hota telescopica

Gorenje DF 6116E reprezinta propunerea producatorului sloven de electrocasnice pentru cei interesati de o hota incorporabila telescopica, al carei principal avantaj este dat in primul rand de aspectul estetic si ergonomic, principalul avantaj pentru acest tip de hota. Recomandabila pentru bucatariile mici sau medii, o astfel de hota poate fi solutia optima si din prisma raportului calitate pret. Pentru mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a hotei incorporabile cititi articolul Criterii de alegere hota

Cele doua motoare ofera o putere maxima de absortie de 390m3/h, o putere medie spre mare pentru o astfel de hota si beneficiaza de filtre metalice care sunt lavabile si prin urmare nu trebuiesc inlocuite. Ca si minusuri fata de anumite hote incorporabile telescopice ale altor producatori, as mentiona pozitionarea butoanelor de comanda in planul orizontal, care permite o acumulare de grasime si mizerie in aceasta zona si de aceea aceste butoane trebuiesc curate mereu cu atentie. 

In concluzie, in afara de acest minus anterior mentrionat,  hota incorporabila telescopica Gorenje DF 6116E reprezinta o solutie foarte buna, la un pret bun si avand in ceea ce priveste fiabilitatea garantia in acest sens a producatorului sloven, recunoscut la nivel european ca unul din producatorii care realizeaza produse electrocasnice foarte fiabile si rezistente in timp. Am realizat un top a celor mai bune hote, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna hota incorporabila.
Advertisements

One thought on “Gorenje DF 6116E-cel mai bun raport calitate pret pentru o hota telescopica

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s