LG 32LB580B – SmartTV la un pret accesibil

Am sa va prezint un model pe care pe mine personla ma incantat foarte mult datorita pretului la care se gaseste in aceasta perioada.
Initial am vrut sa imi cumpar un televizor simplu, nu sunt adeptul Smart-ului si nu o sa fiu cel putin pana cand nu va fi mai dezvoltat, dar, am considerat ca diferenta de bani intre un televizor HD normal, non-smart si acesta este foarte mica ca sa ratez ocazia in al achizitiona
Avand un design placut am fost atras de acesta din prima, rama cu nuante metalice, o rama destul de subtire avand maxim 1,5 centimetrii, iar suportul foarte rezistent si nu ocupa mult spatiu. Greutate destul de mica avand maxim 6 kg.
Cat despre Smart… Nu este chiar cel mai destept televizor dar are aceasta functie incorporata. Conexiunea se face ori prin cablu de internet ori prin Wi-Fi avand aceasta caracteristica foarte importanta in zilele noastre. Accesul la aplicatii este destul de usor de facut, timpul de raspuns este rapid avand un timp de raspuns de aproximativ 25 – 30 ms.
Imaginea este destul de buna avand un ecran IPS ceea ce ne ofera un unghi de vizualizare mult mai larg decat ecranele obisnuite si un plus de culoare. Procesorul este denumit Triple XD Engine, acesta ajute la imbunatatirea calitatii imaginii oferind un contrast mult mai bun.

Frecventa panoului este la baza de 50Hz si poate ajunge pana la maxim 100Hz. Este o frecventa foarte ok pentru aceasta dimensiune si mai ales pentru televiziunea din tara noastra.
Rezolutia este HD, avand un numar de pixeli de 1366 x 768, acest lucru inseamna ca reuseste sa afiseze imagini de inalta definitie, un lucru foarte bun avand in vedere ca din ce in ce mai multe posturi TV de la noi incep sa transimta HD.
Sunetul este puternic, avand un sistem de doua boxe cu maxim 10W.
Telecomanda este una normala, simpla si intuitiva. Dupa cateva butonari o veti cunoaste la fel de bine ca si mine. Recomand acest televizor, find un model care satisface nevoile oricarui utilizator de zi cu zi, si nu are pretentia ca televizorul sa stie sa faca prajiturele. Nu uitati, la baza este un televizor iar apoi sunt cateva functii inteligente.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s