LG 47LB5700 – Smart TV cu ecran IPS la 119 centimetrii

Modelul 47LB5700 de la LG este un televizor smart, si asta nu se datoreaza doar faptului ca se poate conecta la internet, ci si datorita functiilor pe care acesta le are.

Design placut si acces rapid la sute de aplicatii, ecran rezistent si culori naturale, asta descrie cel mai bine modelul de 119 centimetrii, 47LB5700 de la LG.

Una din aceste functii inteligente pe care le are acest televizor se numeste, LG Cloud. Cu ajutorul LG Cloud puteti reda continut pe televizor de oriunde. Puteti sa accesati clipuri, poze, melodii pe care le aveti pe telefonul mobil sau pe calculator. Un cloud este un spatiu de stocare virtual unde va puteti stoca diverse fisiere, de la poze la mici filmulete.

 O alta functie la fel de inteligenta este TIME MACHINE II, o functie cu ajutorul careia puteti inregistra orice program TV, emisiuni sau filme preferate pe care apoi sa le vizualizati din nou. Puteti inregistra si emisiunile pe care de exemplu nu aveti timp sa le urmariti.

Televizorul este SmartTV cu acces la sute de aplicatii, browserul se misca rapid la fel si accesul la aplicatii, se face rapid fara lag. Se pot urmarii clipuri video pe YouTube fara nici o problema.

Ecranul IPS este unul din cele mai importante caracteristici ale acestui televizor. Acest ecran va ofera un unghi de vizualizare mult mai larg decat ecranele obisnuite, iar pe langa acest unghi de vizualizare si culorile au o nuanta usor mai reala. Frecventa panoului este de 100Hz, destul de putin avand in vedere cerintele pietei. Rezolutia este Full HD, 1920 x 1080, o rezolutie numai buna pentru aceasta diagonala.

Sunetul este decent, are doua boxe de maxim 10W, ceea ce inseamna ca se va auzii tare dar nu neaparat si clar.

Conectivitatea este dezvoltata avand intrari HDMI, USB pentru redare filme si Slot CI+ pentru conectarea cardului CI+.

Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s