LG 47LB5800 – Televizor de culoare argintie, SmartTV

Din ce in ce mai multa lume doreste sa scape de clasic si aleg televizoare de alta culoare decat negru. Momentan eu nu am intalnit decat trei culori cand vine vorba de televizoare, acelea find negru, alb si argintiu. Astazi o sa discutam despre un astfel de televizor.
Avand o diagonala de 119 centimetrii se incadreaza in categoria televizoarelor cu dimensiune medie. Bineinteles ca la o asa dimensiune era obligatoriu sa avem cel putin o rezolutie Full HD 1920 x 1080

Modelul 47LB5800 se aseamana foarte mult cu un alt model despre care am mai discutat, anume 47LB5700. Diferenta intre cele doua televizoare este una destul de importanta pentru cei care nu au spatiu dar nesemnificativa pentru cei care il urca pe un perete. Banuiesc ca deja vati dat seama care este aceasta diferenta. Suportul de masa este lucrul care difera intre aceste doua modele, in rest, sunt perfect identice, de la panou pana la platforma de Smart.

Modelul 47LB5800 are acest suport drept, pe mijloc, bun pentru spatii inguste iar modelul 47LB5700 are acele picioruse bune pentru cei care au mai mult loc la dispozitie.

Pentru detalii va invit sa cititi articolul despre modelul 47LB5700 , acestea find identice se potriveste pentru amandoua la fel de bine.
Cei care doresc sa achizitioneze acest model si doresc sa il puna pe perete, pot achizitiona oricare din aceste doua modele deoarece va fi exact acelasi lucru.

Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s