Philips Performer Expert FC8725/09, aspirator cu perie triactiveZ

Daca ar fi sa rezumam o descriere pentru aspiratorul cu sac Philips Performer Expert FC8725/09 ar fi putere foarte buna de absortie, consum extraordinar de mic. Cu ce se diferentiaza insa fata de alte aspiratoare unul din modelele varf de gama de la Philips?!…in primul rand o perie extraordinar de eficienta, care reprezinta un upgrade fata de peria Triactive, o perie care se numeste TriactiveZ si se diferentiaza prin inlocuirea perilor de pe perie cu o membrana cauciucata, foarte rezistenta, care directioneaza praful direct catre orificiile de aspirare si care eficientizeaza aspirarea prafului, cat si a parului uman sau provenit de la animale. 
Un alt mare avantaj este dat de un consum extraordinar de mic, respectiv doar 750W, la care aspiratorul asigura o putere buna de aspirare. Clasa de eficienta pentru suprafete netede este B si pentru covoare C, clase foarte bune de aspirare, contrar primelor impresii, intrucat standardele de aspirare pe aceste suprafete sunt extrem de ridicate si gandite pentru o optimizare ulterioara a randamentului putere consumata/putere de aspirare. Cu alte cuvinte, un astfel de aspirator are o putere egala sau mai mare comparativ cu un aspirator vechi de 2400W insa consumul este redus la 30%. Clasa de eficienta energetica pentru aspiratorul Philips Performer Expert FC8725/09 este clasa A.
O alta caracterisitica importanta este data de existenta filtrului Hepa 13, care retine particule de pana la 0.3microni, garantand astfel utilizatorului, faptul ca 99% din praf nu va mai fi evacuat inapoi in incapere. Un nivel de zgomot extrem de redus, doar 78dB(A) pe ultima treapta de putere  si o alta caracterisitica importanta este reprezentata de tipul de sac, S-bag, cel mai ieftin tip de sac de hartie care se gaseste pe piata, existand pacete de 15 buc, care costa pana in 70 de lei, suficienti pentru o locuinta de 70m2, cam pentru un an in conditii normale de utilizare. In pachet Philips a adaugat si clasicele perii de colt si pentru canapea, pentru a nu exista spatii sau suprafete ce nu pot fi aspirate. 
Pentru cei care doresc neaparat sac textil, noile modele de aspiratoare nu vin dotate cu astfel de saci insa se pot achizitiona separat de la service-urile autorizate sau de la anumite magazine de profil, in general in mediul online. Pentru informatii detaliate privind modul de alegere a aspiratorului cititi articolul Criterii alegere aspirator.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s