Sony 40R450 – Televizor Full HD cu un raport calitate-pret imbatabil

Televizorul Sony 40r450 estea una din cele mai bune alegeri pe care le puteti face atunci cand doriti sa achizitionati un televizor de 102 centimetrii fara SmartTV. 
Principala lui calitate este imaginea, oferind culori naturale si clare. Aceste culori se datoreaza in primul rand panoului care este de o calitate foarte buna si a iluminarii din spate cu leduri a acestui panou. Aceste lucruri va ofera un contrast mult mai bun. 
Televizorul beneficiaza si de  functia Clear Resolution Enhancer care îmbunătățește imaginea încercând sa va ofere o calitate mult mai buna. Rezolutia televizorului este Full HD, avand un nunar de pixeli 1920 x 1080p, iar panoul poate ajunge pana la maxim 100Hz. Avand aceste caracteristici ne putem da seama dar se poate observa foarte usor si in practica, ca acest televizor are o imagine mult mai fluida, fara blocaje si niste culori care se apropie foarte mult de realitate fata de alte televizoare.
Sistemul audio nu este cel mai reușit dar va puteti face treaba cu el fara nici o problema. Avand un sistem audio Nicam Stereo cu doua boxe de maxim 8W reuseste sa scoata sunete puternice si clare. 
Chiar daca televizorul nu este SmartTV, puteti afisa imaginea de pe telefonul mobil smart sau de pe tableta prin intermediul unui cablu HDMI MHL, televizorul avand o intrare de acest tip disponibila. Pe langa intrarea HDMI MHL, regasim si o intrare normala de HDMI, una de USB 2.0 prin care puteti reda filme, muzica sau fotografii de pe un stick de memorie sau un hdd extern. 
Playerul multimedia este integrat si nu are probleme în redarea formatelor filmelor Full HD, reda foarte bine si formatele DTS, deasemenea se descurca si cu subtitrari. 
Televizorul ofera imagine greu de intrecut in segmentul sau, sunet puternic si clar, rezolutie mare, un player multimedia foarte bine dezvoltat si un meniu intuitiv. Il recomand cu drag oricui doreste sa isi achizitioneze un televizor de 102 centimetrii avand in vedere ceea ce ofera si faptul ca la ora actuala are cel mai bun raport calitate pret de pe piata.

Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s