Hotpoint PC640TGH-plita pe gaz cu o geometrie unica

Plitele incorporabile Hotpoint se diferentiaza fata de modelele producatorilor concurenti printr-o geometrie unica, cele doua arzatoare cu puterea calorica cea mai mare fiind pozitionate paralel cu blatul, pentru a permite utilizatorului sa incalzeasca simultan doua vase mari, fara ca unul din acesta sa fie in partea din spate, apropiat peretelui si prin urmare greu de centrat pe arzator. 

Plita incorporabila Hotpoint PC640TGH are gratarele din fonta si aprindere pe buton insotita cu supapa de siguranta pentru gaz, care opreste automat alimentarea, in cazul in care s-a stins flacara. Mai mentionam arzatorul Wok, cu o putere calorica foarte buna, respectiv 2.4kW, recomandabil atunci cand utilizatorul prepara la tigaia Wok, mai ales specialitati din bucataria asiatica sau vietnameza. Inox-ul este buna calitate, fiind bine polisat si relativ greu amprentabil, caracteristica ce va usura munca de curatare si intretinere.

Asadar, Hotpoint PC640TGH este o plita buna, mai ales daca putem in balanta, caracteristicile mentionate mai sus in raport cu pretul, producatorul italian de electrocasnice oferind unul din cele mai mici preturi de pe piata pentru o plita pe gaz din inox practic complete, fara niciun minus la niciun capitol. Am realizat un top al celor mai bune plite incorporabile in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna plita incorporabila.
Advertisements

One thought on “Hotpoint PC640TGH-plita pe gaz cu o geometrie unica

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s