LG 49UB830V – Ultra HD, 3D, la o diagonala de 124 centimetrii

Modelul 49UB830V de la LG are tot ce ii trebuie unui televizor de aceasta diagonala. Incepand de la rezolutia Ultra HD, cu un numar de pixeli de 3840 x 2160, pana la modul 3D de care acesta beneficiaza. 
Avand o diagonala de 124 centimetrii acesta este perfect pentru un living de dimensiuni mari, adaugandu-i un sistem Home Cinema experienta va fi mult mai placuta.

Modelul 49UB830V este fratele mai mic al lui 49UB850V, acestea avand caracteristici destul de asemanatoare, diferind in primul rand designul care la 49UB850V, personal, cred ca arata mult mai bine. Televizoarele sunt la un pret asemanator, deci, cine doreste poate opta si pentru 49UB850V.
Imaginea este aceasi pe ambele modele, avand acelasi procesor de imagine, Triple XD Engine, procesor care imbunatateste imaginea si reda culori naturale. Bineinteles ca si acest model are ecran IPS pentru o mai buna vizualizare din diverse unghiuri.
Din punct de vedere al SmartTV-ului acestea difera. Modelul 49UB850V beneficiaza de ultima tehnologie oferita de catre LG, anume webOS, iar modelul 49UB830V are platforma clasica de Smart de la LG. Acestea nu difera extraordinar de mult din punct de vedere al aplicatilor, dar, platforma webOS este mult mai intuitiva si mai rapida.
O alta diferenta este frecventa panoului care la modelul 49UB850V este de maxim 1000Hz iar la 49UB830V de maxim 900Hz, lucru insesizabil mai ales in modul 2D.
Ambele televizoare reusesc sa faca conversie 2D – 3D ceea ce inseamna ca o sa puteti vizualiza orice continut 2D digital in continut 3D.
Per total televizorul este foarte bun cu un design placut. Functii destepte, iar experienta 3D este una foarte placuta si nu te dor ochii de la vizualizare indelungata.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s