Nikon COOLPIX S6900 – Compact dar performant

Nikon Coolpix S6900 mai este considerat si drept aparatul foto compact pentru Selfie. Cu cei 16 megapixeli Nikon S6900 dispune de un ecran LCD cu unghi variabil, două butoane de declanșare și un built-instand, ce iti permite sa faci poze de grup fara a mai avea nevoie de trepied.. De asemenea, WiFi, conectivitate NFC si fotografiere continuă de mare viteză, până la 8 fps plus un mod special Glamour. Camera vine si cu o functie

de comunicare Wi-Fi pentru telefon si tableta si ne permite transfer de date intre acestea. Poti urca pe Facebook fotografia de inalta calitatea direct de la fata locului. S6900 vine cu un display rotativ iar comenzile sunt TouchScreen. Dimensiunea acestuia este cam 80% din spatele aparatului dar asta nu inseamna ca este mare, aparatul fiind foarte compact. Acesta are si un senzor de miscare pentru Landscape sau Portret. Zoom-ul este unul destul de impresionant de 12X iar senzorul CMOS iluminat din spate si procesorul de imagine EXPEED C2, reda fotografiilor o naturalete si echilibrul perfect de culoare in orice conditii. Valoarea ISO pleaca de la o valoare foarte buna de 125 si ajunge pana 1600 dar, pote fi extins pana la 3200-6400, Filmarea se face FullHd iar inregistrarea sunetului este stereo.

Aparatul este ideal pentru vacanta, fiind foarte compact iar materialele de constructie sunt foarte placute la atingere, grip-ul este bun pentru dimensiunile lui. Butoanele sunt plasate destul de intuitiv. Baterie ofera o autonomie de pana la 190 de cadre sau 40 de minute filmare la 1080p.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s