Beko DDEN517WD+, frigider full no frost cu volum mare

Unul din cele mai vandute frigidere no frost de dimensiuni mari din Europa,  Beko DDEN517WD+ intra in si short list-ului majoritatii utilizatorilor din tara noastra care isi doresc un frigider cu volum mare, cu un total de 440 de litri, din care 350 la doar la frigider. Sistemul de racire este No frost si utilizatorul nu va mai trebui sa dezghete niciodata congelatorul, iar faptul ca instalatia compresorului presupune si o electrovalva, permite setarea independenta si a congelatorului, a carei temperaturi poate fi reglata intre -16 si -24 de grade, in functie de sarcina de incarcare sau de tipul de aliment dorit spre a fi congelat.
In ceea ce priveste compartimentarea, cei de la Beko s-au gandit la toate, la compartimentul frigider, existand o separare a sertarelor pentru fructe si pentru legume si totodata exista un sertar de 0 grade, recomandat pentru alimente care au miros si care au nevoie de o temperatura mai joasa de 2 grade pentru a se pastra mai mult timp, cum ar fi pestele, mezelurile sau branzeturile. Acest compartiment isi pastreaza temperatura de 0 grade indiferent de setarea temperaturii in restul congelatorului. 

Volumul de 440 de litri este suficient pentru o familie numeroasa de pana la 5,6 membri si compartimentarea este foarte buna. Sistemul de racire No Frost este Air Multi Flow cu curenti de aer dispusi radiar, care nu afecteaza gradul de umiditate in interiorul frigiderului. In concluzie,  Beko DDEN517WD+ este una din cele mai bune solutii pentru utilizatorii interesati de un frigider cu volum mare, no frost si la un raport foarte bun calitate pret, existand perioade in care Beko ofera inclusiv garantie extinsa de pana la 5 ani, fara costuri suplimentare, cu conditia inscrierii SN-ului pe site-ul furnizorului.  Am realizat un top al celor mai bune frigidere in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun frigider. Pentru informatii detaliate privind criteriile de alegere ale frigiderului cititi articolul Criterii alegere aparate frigorifice.

Advertisements

One thought on “Beko DDEN517WD+, frigider full no frost cu volum mare

  1. Am schimbat doua frigidere no frost Beko, pe primul l-am luat acum 7 ani si am fost foarte multumita de el. Se pastreaza foarte bine mancarea, doar ca avea un consum mai mare. Pe cel de-al doilea l-am luat acum doi ani si s-a simtit imediat in factura de la enel economia de energie.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s